Projecten

Consumentgericht ontwikkelen

Een projectwoning van Heutink biedt grote keuzevrijheid en inspraak in de samenstelling van de woning. Ruimte voor individuele keuzes in balans met de architectonische structuur is onderdeel van onze aanpak.

 

Individuele keuzevrijheid
Wij ontwerpen een woonconcept met talrijke opties en flexibele woonplattegronden, welke aanpaspaar zijn aan individuele wensen. Een kookeiland, inloopkast of een grote master bedroom? De mogelijkheden zijn talrijk.

Heutink biedt niet alleen de mogelijkheid de woning compleet naar eigen smaak in te delen maar ook aan te kleden. In onze showroom zijn diverse materialen aanwezig. Heutink biedt een ruime keuze op het gebied van sanitair, wand- en vloertegels, vensterbanken, binnendeuren, hang- en sluitwerk e.d.

Met een scala aan indelings- en optiemogelijkheden komen we tegemoet aan al de leef- en woonwensen van de toekomstige bewoner. Wonen met comfort, bouwen à la carte.

Kopersbegeleiding
In alle fasen kan de koper rekenen op persoonlijke begeleiding en – per fase- een vast aanspreekpunt. Tijdens het gehele proces onderhoudt Heutink contact met haar kopers. Heutink zal de koper voortdurend informeren over de voortgang.